Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

30 Seconds

Beste “30 Seconds” Lovers!

De inschrijving is bij deze officieel geopend!!

Na het succes van de 1e editie, en de andere gemeentes nu ook bij ons weer in Barbiertje , de Hellevoetsluis Editie!

Wie worden kampioenen 30 Seconds van de gemeente Hellevoetsluis? (Uiteraard hoef je niet perse uit Hellevoetsluis te komen!)

Let op, we hebben maar plek voor 32 teams dus meld je z.s.m aan want vol = vol!

We spelen volgens een officieel kampioenschap maar uiteraard met een supergezellige insteek! Alle 32 teams zullen beginnen in poules, en iedereen speelt meerdere partijen tot we bij de knockoutfase aankomen na de pauze…dan gaat het pas echt spannend worden! Uiteindelijk zullen de beste 8 teams in de prijzen vallen!

Het kampioenschap start om 19:30u, maar we willen jullie vragen om rond 19:00u aanwezig te zijn, i.v.m de planning en organisatie. Uiteraard is het het hoofddoel voor iedereen om kampioen te worden, maar we zorgen er met het hele team voor dat het een avond wordt om niet snel te vergeten! Er is lekkere muziek in de pauzes , er is een presentator aanwezig en we maken er gewoon 1 groot feest van!

Wie zullen met onze prachtige trofeeën, medailles en bijbehorende prachtige prijzen naar huis gaan? Meld je snel aan, en wees erbij!

Vooral de hoofdprijs is echt fantastisch!

Je kan je opgeven met 2, 3 of 4 personen per team

Uiteraard mag je wel fans, familie en vrienden meenemen, we zijn voor iedereen gewoon open, dus wil je alleen kijken? Ook van harte welkom!

*Aanmelden voor deze oer gezellige vrijdag? Dat kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden van Jeroen Citroen Events (stuur gewoon even een berichtje met dat je mee wil doen en je e-mailadres, dan neemt Jeroen contact met je op)
*Meespelen is 5 euro per persoon,

Het evenement is afgelopen.

Datum

mei 13 2022
Verlopen!

Tijd

19:00

Meer Info

Meer Lezen
Muziekcafé BarBiertje

Locatie

Muziekcafé BarBiertje
Kerkstraat 26, Hellevoetsluis
Website
https://barbiertje.com
Meer Lezen
QR code