Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

De Juf

De verjaardag van onze Willem vieren we deze keer met de populaire band De Juf!

De Juf – Eén van de meest ervaren coverbands met nummers van eigen bodem waar Nederland trots op kan zijn!

In 1996 startte Leon Soeterboek deze nederpop/rockband die zowel covers van Nederlandstalige bekende hits speelt als eigen werk. Na het mini- album ‘Anders’, de cd-single ‘Wat een dag’ (laatstgenoemde onder impresariaat van Blof), is inmiddels ook het nieuwe album ‘Waarom ik niet’ uitgekomen. De pop en rocksongs die De Juf heeft uitgebracht zijn lieflijk, maar met harde kanten. De nummers zitten vol pit en emoties, en bevatten teksten die de niet graag uitgesproken realiteit van het leven verwoorden. Hoewel de albums goed zijn ontvangen, heeft De Juf toch besloten zich volledig te gaan richten op covers die ieder publiek kan meezingen.
Het spelen van coversongs staat haaks op de zelfgemaakte liedjes. De Juf haalt oude en nieuwe krakers van de jaren ’60 tot heden uit de kast. Dit ontaardt in een feest, een ‘feest der herkenning’. Nummers van Boudewijn de Groot, Polle Eduard, Klein Orkest, Toontje Lager, Doemaar, maar ook Bløf, Jurk, De Dijk en Borsato zullen in een rap tempo voorbij komen.

De Juf is een band met rijke ervaring: na meer dan 15 jaar heeft de band, met zowel covers als eigen werk, al meer dan 700 optredens op haar naam staan! Voorprogramma’s waren er onder meer bij: De Dijk, Racoon, Skik, Bløf, Jan Smit, de 3-j’s, Gerard Joling, Alain Clark, Roel van Velzen, Bert Heerink en een tour met de Girls wanna have fun.

Ook vele festivals werden aangedaan zoals: Spijkenisse festival, Paradie- Overschie, Parkpop Mechelen, Hooikoorts festival, Zomerpop, Ridderpop, Bernissepop, Vlietpop.

Het evenement is afgelopen.

Uitverkocht!

Datum

apr 26 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop: 20.00 uur -VOL=VOL - We starten op tijd!
21:00

Kosten

€10,00

Locatie

Muziekcafé BarBiertje
Muziekcafé BarBiertje
Kerkstraat 26, Hellevoetsluis
Website
https://barbiertje.com
QR code