Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

Geknipt & Geschoren

GEKNIPT & GESCHOREN |Een compleet nieuwe editie!
Kortom, deze 5 DJ’s beloven een geweldige avond vol knippen en scheren en we kunnen niet wachten om ze allemaal in actie te zien!

– ROOG
(Rogier van bueren) verscheen eind jaren negentig op het toneel. Zijn doorbraak met 3 deck (nu 4 deck) prestaties en het naadloze mengen van alle vormen van housemuziek wierven al snel een enorme followers-base. Met zijn unieke stijl van spelen, enkel zijn eigen herwerkingen en acapellas, heeft hij enorm respect verkregen van grote namen uit de scene, zoals Erick Morillo, Axwell, Eric Prydz om een paar te noemen en ook een hele nieuwe generatie beïnvloedde dj/producers. Hoewel hij door velen een DJ wordt genoemd, is het grootste talent van roog om elke menigte die hij speelt te betoveren, waardoor hij sinds 2000 veel populariteit prijzen wint.

– DJ Jurgen
DJ Jurgen is sinds jaren 90 aan de slag als dj in diverse clubs en in 1994 brengt hij, zonder veel succes, zijn eerste single uit. In 1999 scoort hij zijn grootste hit met het nummer ‘Better Off Alone’, waarin Alice DeeJay als zangeres te horen is. In Nederland is het nummer een top 10 hit, in het Verenigd Koninkrijk staat het zelfs op nummer 2 in de hitlijsten. Zijn tweede Nederlandse top 10 hit scoort hij in 2000 met het nummer ‘Higher & Higher’. Tegenwoordig is hij voornamelijk bezig als producer en is hij te horen met de ochtendshow bij WILD FM Hitradio.

– Dave Leatherman
begon zijn DJ carrière op 14-jarige leeftijd. In de 80’er jaren draaide hij in de destijds bekende Rotterdamse Club BlueTiek-in.
Begin jaren 90 heeft hij een aantal nummers geproduceerd onder verschillende aliassen. Het echte succes kwam in 1993 met het bekende Atlantic Ocean – Waterfall, dat in meer dan 30 landen de top 10 haalde en wereldwijd 30 miljoen exemplaren verkocht op zowel single als compilatie CD’s. Door dit succes draaide René in vele clubs en festivals wereldwijd.
Tegenwoordig produceert – en draait hij Nudisco een nieuwe dansbare stijl met oude Disco invloeden.

– Elderson
is een opkomende DJ en producer die snel naam aan het maken is in de house scène. Hij staat bekend om zijn energieke sets en unieke sound
en brengt dit voorjaar zijn eerste tracks uit

– Dennis Oemar
is een ervaren DJ die al heel wat jaartjes meedraait in de club scene. Als DJ in Fame in Dordrecht begonnen draait ie inmiddels wekelijks op feesten en festivals.

Datum

mei 18 2024

Tijd

21:00

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code

No Comments

Post a Comment