Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

GEKNIPT EN GESCHOREN! Brothers in the Booth, APF EN DELAMAR!

IBIZA & MIAMI! Iedereen die aan deze bestemmingen denkt, droomt ongetwijfeld direct weg bij zon, zee, strand en vanzelfsprekend mooie dames en dito heren. Maar natuurlijk hebben deze locaties hun naam met name te danken aan de ‘house’. Want zowel in Ibiza als Miami is het ieder jaar feest! Wat echter jammer is, is dat het zover weg van Nederland ligt. Maar daar hebben ‘Brothers in the Booth’ DE oplossing voor! Want met hun jarenlange ervaring in de nationale en internationale clubscene, hebben zij de waardevolle bagage die nodig is om het volwassen publiek te geven wat gewenst is: Echte house waar de warmte vanaf straalt!

Tijdens een optreden van ‘Brothers in the Booth’ wordt je meegenomen op een internationale reis langs hete techhouse, spetterende ‘Big Room’ en vanzelfsprekend de vocale house-knallers waar iedereen op zit te wachten. Het afgelopen jaar hebben deze heren in een sneltreinvaart de ‘booths’ in nagenoeg alle nationale clubs veroverd en zalen op hun kop gezet!

Deze heren hebben het dak eraf gedraaid in de meest prestigieuze clubs en festivals zoals: BOOTHSTOCK, The Sand, Escape, Max Brothers, AIR, Panama, Club Rex, Maassilo, Riva, Beachclub Vroeger, Bloomingdale, Beachclub Royal, Beachclub Wij, Millers, Beachclub O, Little Buddha, Lichtfabriek, LIVV Club, The Villa, Heineken Music Hal, Club 19th, en in Ibiza diverse locaties met als klapper de Privelige!

€10,00 ook aan de deur verkrijgbaar.

Het evenement is afgelopen.

The GEKNIPT EN GESCHOREN! Brothers in the Booth, APF EN DELAMAR! ticket sales has ended!

Datum

okt 29 2022
Verlopen!

Tijd

20:00

Kosten

€10,00

Locatie

Muziekcafé BarBiertje
Muziekcafé BarBiertje
Kerkstraat 26, Hellevoetsluis
Website
https://barbiertje.com
QR code