Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

Paper Heroes

Een van de langst bestaande bands van Nederland! Al bijna dertig jaar lang is Paper Heroes volop aan de gang! Met 30 jaar ervaring, en met een repertoire die hen bracht tot finalist in de strijd om de beste coverband van Nederland, in Paradiso.

Paper Heroes is geen amusementsband voor gezapige bedrijfsfeesten, maar een echte nineties-rockband. Met grotendeels dezelfde bezetting van Mickey’s Paper Heroes van uit het prille begin: Tanja Hoogzand nog steeds in de frontlinie, Ronald Burgwal en Frank Schouten bespelen de beide gitaren en de ritmesectie bestaande uit Marco Spijk op bas en Boudewijn Goosens op drums en de toetsen van Ton van Driel maken de bezetting compleet.

Bij elkaar twintig muzikanten hebben door de jaren heen in Paper Heroes gespeeld. Met daaronder inmiddels heel wat bekende Nederlandse sessiemuzikanten die ooit zijn begonnen bij deze band uit Brielle.

Op het repertoire staan rockcovers uit de jaren negentig en nieuwer. Bekende klassiekers van Alanis Morissette, Anouk, Melissa Etheridge, Black Crowes, Robbie Williams, Queens of the Stone Age worden afgewisseld met songs die bekend in de oren klinken, maar voor veel bezoekers nieuw en fris zijn. Lekker een avondje pop en rock in Barbiertje met Paper Heroes!

Het evenement is afgelopen.

Datum

jun 24 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop: 20.00 uur - We starten op tijd!
21:00

Kosten

€5,00

Locatie

Muziekcafé BarBiertje
Muziekcafé BarBiertje
Kerkstraat 26, Hellevoetsluis
Website
https://barbiertje.com
QR code