Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

De Juf – Lekker vroeg Pieken!

De Juf – Eén van de meest ervaren coverbands met nummers van eigen bodem waar Nederland trots op kan zijn!
In 1996 startte Leon Soeterboek deze nederpop/rockband die zowel covers van Nederlandstalige bekende hits speelt als eigen werk. Na het mini- album ‘Anders’, de cd-single ‘Wat een dag’ (laatstgenoemde onder impresariaat van Blof), is inmiddels ook het nieuwe album ‘Waarom ik niet’ uitgekomen. De pop en rocksongs die De Juf heeft uitgebracht zijn lieflijk, maar met harde kanten. De nummers zitten vol pit en emoties, en bevatten teksten die de niet graag uitgesproken realiteit van het leven verwoorden. Hoewel de albums goed zijn ontvangen, heeft De Juf toch besloten zich volledig te gaan richten op covers die ieder publiek kan meezingen.
Het spelen van coversongs staat haaks op de zelfgemaakte liedjes. De Juf haalt oude en nieuwe krakers van de jaren ’60 tot heden uit de kast. Dit ontaardt in een feest, een ‘feest der herkenning’. Nummers van Boudewijn de Groot, Polle Eduard, Klein Orkest, Toontje Lager, Doemaar, maar ook Bløf, Jurk, De Dijk en Borsato zullen in een rap tempo voorbij komen.
De Juf is een band met rijke ervaring: na meer dan 15 jaar heeft de band, met zowel covers als eigen werk, al meer dan 700 optredens op haar naam staan! Voorprogramma’s waren er onder meer bij: De Dijk, Racoon, Skik, Bløf, Jan Smit, de 3-j’s, Gerard Joling, Alain Clark, Roel van Velzen, Bert Heerink en een tour met de Girls wanna have fun.
Ook vele festivals werden aangedaan zoals: Spijkenisse festival, Paradie- Overschie, Parkpop Mechelen, Hooikoorts festival, Zomerpop, Ridderpop, Bernissepop, Vlietpop
via: www.barbiertje.com. VOL = VOL!

Het evenement is afgelopen.

Datum

dec 22 2023
Verlopen!

Tijd

22:00 - 01:00

Meer Info

Meer Lezen
QR code

No Comments

Post a Comment