Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

Lace

Eindelijk, dat is lang geleden dat deze twee TOPmuzikanten BarBiertje weer bezoeken!
Toen Romy en Michaël elkaar old-fashioned tegen het lijf liepen in een lokale kroeg, was muziek daar direct een onderdeel van. Romy zong een liedje mee met de band waar Michaël in speelde. Telefoonnummers werden uitgewisseld, een week later werden ze voor een speciaal optreden samen gebracht. Hun eerste echte optreden samen was een feit en heel veel optredens zouden volgen.
Op hun programma stonden liedjes van hun favoriete artiesten maar ze vonden al snel uitdaging in het uitkleden van volle producties, het twisten van stijlen die niet voor de hand lagen voor een duo en het uitbreiden van hun repertoire met heel veel verschillende soorten muziek.
Romy studeerde Musicology aan University College Roosevelt, zang aan Conservatorium Codarts en volgde een singer/teacher opleiding aan het Complete Vocaltechnique Center in Kopenhagen. Haar stem komt regelmatig voorbij als voice-over en ze synchroniseerde series na voor onder andere Disney en Nickelodeon. Romy creëert de melodien en schrijft alle teksten voor de composities van Lace Sonic.
Muzikaal hoogtepunt: De voorprogramma’s die ze mocht verzorgen voor Blof en voor Paul Carrack.

Het evenement is afgelopen.

Datum

jan 28 2024
Verlopen!

Tijd

16:00 - 19:00
QR code

No Comments

Post a Comment