Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

TABS

Een muzikale belevenis van songs die je kent, maar die TABS in een fris en eigengereid jasje steekt. Een avond TABS zet je muzikaal in vuur en vlam.
Laat je tranen gaan op de TABS-versie van ‘You are so beautiful’, een cover die Joe Cocker postuum doet glunderen. Of swing de zolen van je schoenen op ‘Wooly Bully’, de grote hit van Sam Sam and the Faraos. Het dak gaat er verder geheid af bij nummers van onder meer Wilson Pickett, Elvis Presley, Chubby Checker, Queen en De Dijk. Stilstaan is geen optie.

Passie is het sleutelwoord. Passie voor muziek. Passie voor de nummers die de geschiedenis bepaalden en die TABS met respect en voor altijd wil koesteren. Frontman Skippy, zeer bekend in Den Haag en verre omstreken, staat symbool voor die passie. Met hart en ziel ontroert hij met nummers als ‘I need your love so bad’ en ‘Stand by me’ en met zijn schuurpapieren stem zet hij de tent in beweging met ‘Proud Mary’ of ‘A real mother for ya’.

In de finale van de ‘Clash of the Coverbands’ sloeg TABS de hele zaal om de oren met hun herkenbare repertoire. Gebracht met hartstocht, zodat ook de harde nummers ontroeren. Dat is TABS: hard van buiten, zacht van binnen

Het evenement is afgelopen.

Datum

feb 24 2024
Verlopen!

Tijd

22:00 - 01:00

Meer Info

Meer Lezen
QR code

No Comments

Post a Comment