Het gezelligste en meest toonaangevende muziekcafé in de regio!
Dat gaan we mooi zo houden…

Wij zijn immers het Barbiertje!

VRIJ STIL Silent Disco

Stilte was nog Nooit Zo Luid: Silent Disco in BarBiertje

Luister goed, feestbeesten en nachtvlinders! Terwijl de wereld op 4 mei in stilte herdenkt, bereidt BarBiertje zich voor op een nacht die alles behalve doorsnee zal zijn. Jawel, je leest het goed. We duiken de nacht in met een silent disco die jouw definitie van feesten opnieuw zal definiëren – en dat allemaal in de geest van herdenking én bevrijding. Ben je klaar om geschiedenis te schrijven? Lees verder, als je durft.

Een Oorverdovende Stilte: Wat Maakt Deze Nacht Anders? Elk jaar, op 4 mei, staat Nederland stil bij de slachtoffers van oorlog. Het is een dag van reflectie, herdenking en respect. Ja klopt, de timing is gewaagd. Maar wees gerust, we hebben over alles nagedacht.

Waarom op 4 mei?
We snappen het, een feest op dodenherdenking klinkt controversieel. Maar hier is de deal: wij geloven in het vieren van vrijheid, in al zijn vormen. Vrijheid om te dansen, te lachen en te genieten, zelfs op de meest sombere dagen. En laten we eerlijk zijn, wat is een betere manier om de bevrijding te vieren dan door het leven te omarmen? Natuurlijk starten we na 21.00u

Waarom Silent Disco?
Silent disco is het perfecte antwoord op de paradox van herdenken en vieren. Met koptelefoons op duik je een wereld in van muziek en dans, zonder de buitenwereld te storen. Het is ons eerbetoon aan de stilte, terwijl we tegelijkertijd het leven vieren. En geloof ons, in BarBiertje weten we hoe we een feestje moeten bouwen!

Wat Kun Je Verwachten?
We gaan niet voor half werk. Verwacht een avond vol tegenstrijdigheden, verrassingen en vooral veel plezier. Hier is een klein voorproefje:

Drie Kanalen, Drie Vibes: Of je nu zin hebt in house, pop, nederlandstalig of rock, we hebben voor ieder wat wils. Wissel van kanaal en vind jouw perfecte beat.

Bevrijdingsdag Pre-party: Begin je viering van bevrijdingsdag een dag eerder in BarBiertje. We beloven je, dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Praktische Informatie
Voordat je je dansschoenen aantrekt, zijn hier enkele details die je moet weten:

Locatie: BarBiertje, het hart van het nachtleven.
Datum en Tijd: 4 mei, vanaf 21:00 uur, na de officiële herdenking.
Toegang: 10,-, maar de koptelefoons zijn beperkt. Dus koop een ticket om teleurstelling te voorkomen.
Dresscode: Kom zoals je bent, maar voel je vrij om je outfit te matchen met het thema van vrijheid en herdenking.

Een Laatste Woord
Wees niet bang om te feesten met respect. Herdenken en vieren gaan hand in hand, zolang we niet vergeten waarom we hier zijn. Dus, zet je vooroordelen opzij, trek je dansschoenen aan, en duik met ons in een nacht van stilte die luider spreekt dan woorden. BarBiertje wacht op je.

Klaar voor een Nacht die Je Niet Zult Vergeten? Stilte was nog nooit zo luid. Ben jij klaar om geschiedenis te schrijven in BarBiertje?

Datum

mei 04 2024

Tijd

21:00

Meer Info

Meer Lezen
Meer Lezen
QR code

No Comments

Post a Comment